Werkgroep

Samen een gezellige dag werken in de natuur. Dat is de basis van de werkgroep Voskuilenheuvel. Deze werkgroep bestaat volledig uit vrijwilligers, die op zaterdagmiddag onderhoud plegen aan het park. De werkgroep wordt aangestuurd door de voorzitter van de stichting. Als leidraad voor de werkzaamheden wordt de beheervisie gebruikt, die voor het park is opgesteld.

Naast de werkgroep hebben we ook een groep schapenverzorgers. Deze mensen zorgen bij toerbeurt voor de schapen. Elke dag wordt op de schapen toegezien. Daarnaast zorgt deze groep ook dat de schapen geschoren worden en dat we elke lente weer lammetjes hebben.

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan de werkgroep of wil je ook schaapverzorger worden? Geef dan je naam, telefoonnummer en emailadres door. Je kunt dat heel eenvoudig, door te klikken op één van de onderstaande links:

deelname werkgroep => Naar contact Formulier
deelname schaapverzorgers => Naar contact Formulier

Als je gegevens hebt doorgegeven neemt het bestuur contact met je op.


Samen gezellige dagen werken in de natuur.
Samen gezellige dagen werken in de natuur. Dat is de basis van de werkgroep Voskuilenheuvel. Deze werkgroep vrijwilligers, die op zaterdagmiddag onderhoud plegen aan het park. De werkgroep wordt aangestuurd door de voorzitter van de stichting.
Het schilderen
Schoon houden van de paden
Het afrasteren
Schoon maken van braamstruiken
Stichting Peellandschapspark Voskuilenheuvel | Copyright 2021